Saltele Antierozionale

Salteaua antierozională  TRINTER este un sistem de prevenire şi control al eroziunii pantelor, alcătuit din trei reţele suprapuse din poliester, cu o înaltă rezistenţă la rupere şi nivel redus de deformare, astfel încât să se obţină o configuraţie tridimensională volumetrică :

  • o reţea de bază din PP, cu ochiuri pătrate, cu rol de rezistenţă;
  • o reţea de HDPE, cu ochiuri romboidale, peste cea de bază;
  • o a doua reţea de HDPE, cu ochiuri romboidale, prinsă de prima, astfel încât să formeze onduleuri (valuri). Cele două reţele romboidale au rolul de fixare a solului vegetal însămânţat.

Structura deschisă și volumetrică permite fixarea taluzurilor, asigurând o creștere a unghiului de frecare. În plus,  rezistență ridicată la rupere și fluajul redus asigură ranforsarea, pe termen lung, a taluzului.

Salteaua formează un strat dens, care previne erodarea suplimentară a solului și ajută rădăcinile să se fixeze.

Rețeaua ondulată este o plasă volumetrică, care prezintă cavități, în care se pot adăuga cantități suplimentare de pământ.

APLICAȚII

 

  • prevenirea eroziunii taluzurilor cu înclinație și lungime mare;
  • protecție antierozională la închiderea depozitelor ecologice de deşeuri periculoase/nepericuloase;
  • protecția malurilor la râuri și canale;
  • amenajări urbanistice.

AVANTAJE

 

O soluție nouă de prevenire a eroziunii taluzurilor și malurilor albiilor de râuri, care asigură și o armare  bidirecțională în planul orizontal, acolo unde este cazul, prin introducerea unei grile elastice. Soluţia asigură fixarea şi refacerea rapidă a vegetaţiei pe pante şi menţinerea acesteia în timp.

Contactati-ne pentru o oferta personalizata

 

Adresa:
B-dul Ferdinand I nr. 83
sector 2, Bucuresti

Tel: 031/425 67 47
Fax: 031/425 67 45
Email: office@b2bconsulting.ro